Andrew Cohen

Andrew Cohen og tidsskriftet “What is Enlightenment?”

Andrew Cohen er grundlægger og redaktør af tidsskriftet “What is Enlightenment?“ som er en hovedinspirationskilde og et af de virkelig indflydelsesrige tidsskrifter i debatten om fremtiden. Det udkommer fire gange om året og har normalt et tema, som det behandler særlig grundigt med interviews og artikler af hovedaktørerne i de emner det undersøger. Indfaldsvinklerne er spiritualitet, filosofi, videnskab og management. Hvis man er interesseret i fremtiden er det et must. Min varmeste anbefaling. Hvert nummer indeholder en dialog mellem Ken Wilber og Andrew Cohen, og der er virkelig højt til loftet. – Altså virkelig højt!

Andrew Cohen har udgivet talrige bøger og har en udstrakt international foredrags- og kursusvirksomhed. Bl.a. i Danmark.

Alle Andrews publikationer, tidsskrifter, bøger, bånd og videoer samt oplysninger om kursusvirksomhed, kan fås i hans danske EnlightenNext center i Rosendalsgade 11, 2100 Køb. Ø. Tlf: +45 3538 6676

www.andrewcohen.org – den officielle hjemmeside
www.wie.org – “What is Enlightenment?“s hjemmeside. En guldgrube af artikler om udvikling.

1. Tidsskriftet “What is Enlightenment?”
WIE er virkelig ”cutting edge”. Det var fra starten et traditionelt spirituelt tidsskrift men har udvidet sin emnekreds til sociologi, psykologi, filosofi, ledelsesteori, kosmologi, fremtidsforskning – det er markant debatskabende og er førende talerør for den evolutionære spiritualitet, som jeg opfatter som det mest overbevisende bud på en spiritualitet for det 21. århundrede.

2. “Living Enlightenment”
er Andrews sidste bog og den fører os i dialogform langt ind i hans undervisning. Den er svær at slippe og hurtigt læst. En ny bog er på vej fra Andrew Cohen og den udkommer til efteråret 2011 med titlen “Evolutionary Enlightenment – a new path to spiritual awakening”. Den kan forudbestilles fra Amazon.com her

3. “Embracing Heaven and Earth”
er lærebogen for Evolutionær Enlightenment. Meget koncentreret og dybtgående. Indeholder hans 5 grundsætninger for personlig transformation, forholdet til tid, tanker og følelser, og meget, meget mere.

4. “Frihed har ingen historie”. På dansk, Borgen 2000
Glimrende allround indføring i Andrews spirituelle undervisning.

5. Retreats med Andrew Cohen kan varmt anbefales. Læs mere her.

Læs i øvrigt min artikel om Andrew Cohen i Samvirke (Et liv med styr på egoet – Samvirke oktober 2003 Del 1 og Et liv med styr på egoet – Samvirke oktober 2003 – del 2) og interviewet om Kollektivt flow.