Improvisation

 1. Her er nogle improvisationer med henholds vis Mehmet Ozan, Marilyn Mazur og Palle Mikkelborg. Dette link er til en sammenklipning af tre sessions

Palle Mikkelborg og jeg stillede vores forstærkning op overfor hinanden i mit studie i Nødebo i flere dage. Det blev vitterlig et laboratorium. Per Nørgård kom forbi, og gav os nogle hint som vi kæmpede med. Ud af det opstod et sæt meget simple spilleopskrifter: Vi delte tonerne imellem os. I første stykke tog den ene af os de hvide tangenter, den anden de sorte. I næste stykke byttede vi tone. Det handikap, at vi ikke kunne spille unisont og heller ikke spille ”lige hvad vi ville” tvang os ud på kanten.

 1. Første forsøg
 2. Andet
 3. Tredje
 4. Fjerde
 5. Femte
 6. Sjette
 7. Syvende

Marilyn Mazur og jeg havde besluttet os til at levere musikken til en ballet med koreografen Thomas Eisenhardt. Vi havde ikke spillet sammen i en halv menneskealder, stillede vores instrumenter op – og fyrede den af. Et halvt år efter uropførtes Blueprint, hvor vi var på scenen og spillede til alle forestillingerne. Vi har en CD på vej med forestillingens musik. Den kommer når vi får tid til at mikse den. Der har den nu ligget i mange år.

 1. Dette er de første skud overhovedet. Der var nærkontakt lige fra starten
 2. Andet
 3. Tredje
 4. Fjerde
 5. Femte