Denne blog er startet i 2019, og den er startet af en enkelt mand, der hedder MIchael. Jeg er 35 år og har etableret denne hjemmeside for at bringe mere viden om musik til folket. Det lyder måske meget sjovt, men der er en mening med det, for jeg har altid selv været meget vild med musik og har fundet ud af, hvad den kan gøre for mennesker. I den forbindelse mener jeg også, at særligt dansk folkemusik og klassisk dansk musik er genrer, der ofte bliver overset, og også især meget ofte blandt de yngre generationer. Det er noget, der er rigtig ærgerligt, og det er ikke noget, der er nogen grund til. Det ønsker jeg blandt andet at lave om med denne hjemmeside.

Jeg har selv lavet musik i uendelig mange år, og jeg har både skrevet sange og selv spillet musik, så jeg ved derfor en hel del om det. Det smitter også af på min viden omkring musik, og jeg gør altid alt, hvad jeg kan, for at besøge en masse koncerter i løbet af året ude i landet, og jeg tager som regel også på festival. Når jeg er hjemme, så kan jeg bedst lide at lytte til klassisk dansk musik, men folkemusikken fylder også en stor del i mit liv. Måske er det det samme for dig.

Musik er alt

Det er store ord ja, men jeg mener på mange måder, at musik er alt, og det er også derfor, at denne hjemmeside er her. Musik kan i hvert fald gøre os mennesker i rigtig godt humør, og det er også noget, der kan gøres os meget rolige. Det er alt efter, hvad det er, vi lytter til, og det handler blot om at finde den genre, man bedst kan lide. Et godt sted at starte er at lytte til klassisk dansk musik og i hvert fald give det en chance. Man vil hurtigt opleve, at det kan noget, og så kan man ellers bare bevæge sig over til den danske folkemusik, som der er lidt mere gang i.

Velkommen til – skønt du er her.